Portfolio

CUYÀS I TOLOSA

CUYÀS I TOLOSA

Connexió, equilibri i família són els conceptes en els quals ens hem inspirat per a aquest projecte i la llum natural té el paper protagonista.

El projecte es desenvolupa arran d’una re-formulació de la zona diürna, principalment. Tan aviat com entres en l’habitatge, el joc de portes corredisses a sostre de vidre translúcid, que envolten l’armari del rebedor, et conviden a passar i descobrir què hi ha més enllà d’aquest bloc generador del recorregut circular de tota la zona diürna que connecta cuina , menjador, estudi (al darrere de l’armari del rebedor) i sala d’estar. Aquestes portes corredisses es poden amagar i permeten, d’aquesta manera, dividir o unificar els espais segons la necessiti.

El distribuïdor està pensat perquè els únics focus d’atenció siguin les manetes en negre mat i el paviment de fusta que és present en tota la casa. Parets, sostre, focus, portes i armaris són blancs i neutres.

Els banys són autèntics espais inspirats en la cultura zen, enfocada al benestar i l’equilibri mentals. Hem aconseguit el resultat combinant la fusta amb peces porcellàniques rectificades obtingudes a partir de pedra sinteritzada. Són espais amb un embolcall de materials naturals i colors neutres.

Tags: