Cabrils

La premissa per al projecte Cabrils va ser dissenyar el despatx i els dos banys de l’habitatge utilitzant la fusta i la pedra com a fil conductor per a aportar-los atemporalitat i calidesa.
Per al bany suite es va optar per una distribució estructurada per aprofitar cadascun dels seus espais, creant zones d’emmagatzematge i col·locant tots els seus elements amb minuciositat i subtilesa. A més, la projecció de diferents punts de llum i la tonalitat fosca triada com a revestiment i paviment esdevenen en una escena envolupant.
En canvi, per al segon bany, pensat per a la més petita de la casa, l’elecció de colors suaus i textures sedoses va ser una decisió clau; aporten confort i un disseny neutral, suau i elegant fàcil de transformar en un espai infantil mitjançant objectes decoratius i de parament.
Per al despatx es va crear una biblioteca d’obra amb il·luminació integrada i un escriptori amb doble zona de treball, compartint book. D’aquesta manera hi caben dues persones alhora estudiant, tot i això, la capacitat o no de concentració queda en mans dels usuaris!

Tags: