Mediterrani

La font inspiradora del projecte MEDITERRANI va ser la seva ubicació. El mar Mediterrani és llum que es tenyeix amb les potents tonalitats de la seva flora costanera, és calidesa i és vida.

MEDITERRANI és un projecte de reforma integral en el qual s’havia de distribuir un ambient de zona de dia còmode i acollidor, una habitació principal suite que permetés gaudir de les vistes relaxants de l’habitatge, una habitació per als convidats amb el seu bany propi, i un vestidor connectat amb l’habitació principal suite que tingués la possibilitat de convertir-se en una tercera habitació segons les necessitats.

El resultat és un habitatge dividit en tres fragments: en primera línia distribuïda la zona de dia, en un segon nivell l’àrea privada principal, i en un tercer pla les habitacions secundàries. Una fragmentació que es presenta subtil mitjançant l’ús de panells, mobiliari fet a mida i materials com el vidre.

Per la seva part, els materials i la gama cromàtica escollits per al projecte MEDITERRANI són una proposta amb la qual es pretén transmetre a l’interior de la casa, les sensacions de la naturalesa mediterrània.

Foto: Sergio López

Tags: